Lennon og Jagielka ut av England-troppen

Skadd duo erstattes av Downing og Cahill.

UTE MED SKADE: Aaron Lennon (bildet) og Phil Jagielka har blitt erstattet av Stewart Downing og Gary Cahill i den engelske landslagstroppen som møter Montenegro på tirsdag.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY
UTE MED SKADE: Aaron Lennon (bildet) og Phil Jagielka har blitt erstattet av Stewart Downing og Gary Cahill i den engelske landslagstroppen som møter Montenegro på tirsdag.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARYVis mer

|||(Dagbladet): Med midtstopper Phil Jagielka ute med en lårskade og høyrekant Aaron Lennon satt på sidelinja av en vond rygg, har landslagssjef Fabio Capello sett seg nødt til å hente inn to erstattere til tirsdagens EM-kvalifiseringskamp mot Montenegro på Wembley.

Inn kommer Bolton-forsvarer Gary Cahill og Aston Villa-ving Stewart Downing, melder BBC. I tillegg er det ventet at supertalentet Jack Wilshere blir kalt inn på A-landslaget etter at han var i aksjon for U21-laget mot Romania i går kveld.

Etter at Jagielka ble sendt tilbake til klubblaget Everton for videre behandling på fredag, returnerte Lennon til Tottenham i dag etter å ha gått glipp av gårsdagens trening.

Lennon har vært Capellos foretrukne førstevalg som breddeholder på høyresida, mens Jagielka har fått sitt store gjennombrudd for «Three Lions» denne høsten i fraværet til John Terry og landslagskaptein Rio Ferdinand.

Begge de rutinerte midtstopperne er tilbake mot Montenegro. Likevel var det ventet at én av dem måtte vike plass for Everton-spilleren, men det er en problemstilling Capello nå slipper å ta stilling til.