Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lennon på vei til Celtic

Celtic-manager Martin O'Neill ønsker å hente Neil Lennon fra gamleklubben Leicester.

Lennon har vært en av Leicesters beste spillere de siste sesongene og har også vært i Manchester Uniteds søkelys. Nå ser han imidlertid ut til å følge O'Neill til den skotske storklubben.

I følge nettsida Sporting Life skal O'Neill være villig til å betale 7 millioner pund, eller drøyt 98 millioner kroner, for den nordirske landslagsspilleren.

- Martin er en slik mann du alltid ønsker å spille for. Celtic-spillerne bør se frem til å få han som sjef, for han er den beste manageren i bransjen, sa Lennon selv i en kommentar til overgangsryktene.

Neil Lennon spilte 39 ligakamper og scoret 2 mål for Leicester denne sesongen.

I tillegg til Lennon skal O'Neill også ønske seg Leicester-duoen Matt Elliot og Muzzy Izzet, samt Liverpools Titi Camara foran neste sesong.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling