Lennon studerer Ronaldo på TV

- Verdens beste spiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Landslagssjef Steve McClaren uttalte tidligere i år at Aaron Lennon har mye til felles med Cristiano Ronaldo.

Den sammenligningen må ha falt i smak hos Tottenham-vingen.

Nå innrømmer han nemlig at han studerer Ronaldos bevegelser foran TV-skjermen - men ikke for å kopiere noen av United-vingens triks.

- Jeg ser mye fotball på fritida, og prøver å lære av alle, særlig sånne som Ronaldo som spiller i min posisjon. Jeg prøver ikke å kopiere noe av måten han spiller på, men jeg ser på bevegelsene hans og hvordan han har forbedret spillet sitt, sier Lennon til Daily Mail.

Likhetene mellom Lennon og Ronaldo er først og fremst hurtigheten og viljen til å utfordre. Men når det gjelder teknikk og målfarlighet, har Lennon et stykke fram.

Forrige sesong scoret Lennon fem mål mot Ronaldos 23.

- For meg er Ronaldo den beste spilleren i verden akkurat nå. Måten han har spilt uke etter uke for Manchester United er ufattelig, mener Lennon.

Selv har han brukt sommeren til å terpe innleggsteknikk og skudd sammen med teknikktrener Ricaro Moniz. Med spisser som Dimitar Berbatov, Robbie Keane, Jermaine Defoe og Darren Bent kan det bli mye mål om servene er presise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer