Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leo: - Gazza slo meg

Øyvind Leonhardsen mener Paul Gascoigne skulle vært utvist etter at Gazza slo ham i ansiktet med albuen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leonhardsen fikk en sjelden sjanse fra start for Tottenham mot Everton i helga. Leo markerte seg blant annet med en målgivende pasning i 1-1-kampen, men måtte også tåle et par i trynet - av Paul Gasgoigne.

To ganger hevder Leo at han ble slått av Gazza. Begge episodene skjedde bak dommer Clive Wilkes' rygg.

- Hadde dommeren sett det skikkelig ville Gazza blitt utvist. Og det skulle han ha blitt. Han traff med en par ganger i ansiktet med albuen og jeg tror han var ute etter meg fordi det var noen episoder, sier Leo ifølge Planetfootball.com.

- Jeg tok han tidlig i kampen med en tackling, det innrømmer jeg, og etter det var det en kamp mellom oss. Jeg prøvde å gå for ballen i alle duellene, men jeg tror ikke han gjorde det.

Leo synes Gazzas oppførsel var både unødvendig og uventet, men til slutt fikk han en unnskyldning fra Everton-veteranen.

- Han unnskyldte seg i løpet av andre omgang og vi tok hverandre i hånda etter at han hadde roet seg ned. Det var litt typisk Gazza, sier Leonhardsen.

  • Dagbladet.no klarte ikke å innhente en kommentar fra Øyvind Leonhardsen i formiddag.
<B>HARDTSLÅENDE: Øyvind Leonhardsen fikk et tøft møte med Gazzas albue i helga.
Hele Norges coronakart