Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leo: - Jeg burde scoret

Liverpool- Blackburn 0-0. Sju minutter inn i andre omgang ga Tim Flowers en retur etter et skudd fra Michael Owen. Ballen havnet hos Øyvind Leonhardsen: - Jeg var helt sikker på å score. Jeg aner ikke hvor Colin Hendry kom fra, sier Leo til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Leo skjøt sto målet nemlig på vidt gap. Men Blackburns skotske superstopper kastet seg foran ballen og stoppet den på målstreken.

Det var det nærmeste Liverpool kom et solid jafs av Manchester Uniteds ledelse i Premier League. I stedet måtte de nøye seg med en liten bit. Slik oppsummerer Leo gårsdagen:

- Vi er ett poeng nærmere, og ser det positive i det.

Greie lagkamerater

I ettertid innrømmer Leo at han burde skutt høyere - utenfor Hendrys rekkevidde.

- Blir det mobbing eller kjeft fra lagkameratene når du sløser vekk en slik sjanse?

- Nei, de er bare positive. Men jeg skulle gjerne hatt en scoring for å bedre sjøltilliten. Jeg har hatt mange sjanser i det siste uten å score. Med ett mål nå, tror jeg det kunne løsnet for meg, sier Leo.

- Tett kamp

- Det ble en veldig tett kamp. Blackburn ga oss ikke mye rom å spille i, sier Leo.

  • Banens eneste nordmann måtte se to viktige lagkamerater gå skadd av banen. Steve McManaman fikk en strekk i første omgang, og ga seg ved pause, mens Jason McAteer ble båret av banen med brukket venstrebein.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!