Leo: - Vi må slå United

Øyvind Leonhardsen (27) går rett på sak foran storkampen mot Manchester United på Anfield Road: - Hvis vi vinner mot United er alt åpent. Taper vi blir alt veldig vanskelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Kampen er helt åpen. Men det er klart at vi må spille opp mot vårt beste. På hjemmebane bør vi vinne uansett, men det blir hardt, sier Leo til Dagbladet :på nettet.

Med tap er Liverpool så godt som hektet av i kampen om ligatittelen denne sesongen. Et sprang på 12 poeng er mye å ta igjen på Manchester United. Selv tidlig i desember og med 22 kamper å spille.

Morgendagens kamp er så spesiell for hele Liverpool FC at spillerne er innlosjert på hotell i natt.

- Vi pleier ikke å bo på hotell i Liverpool. Men det har også litt med at kampen starter så tidlig. Det blir bare tid til en kjapp frokost, så er det rett bort til Anfield, sier Leo.

Vil lære av United

Tidligere i uka skapte Leo lett forvirring i fotballbyen Liverpool. Han gikk ut med en uvanlig oppfordring: - Vi har mye å lære av Manchester United, sa Leo til PA.

- Det tror på det de gjør og vinner til og med uten å spille godt. Nå blir de bare bedre og bedre. På kjøpet får de også mer selvtillit, sier Leo.

Selv blir den norske løpsmaskinen trukket fram som en av Liverpool nøkkelspillere av den walisiske midtbaneveteranen Barry Horne (eks. Everton).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer