Leo Skiri Østigård

Leo (18) lover tøffe dueller med Marcus Pedersen: - Han er en liten tulling

Leo Skiri Østigård sammenliknes med Roy Keane, drømmer om spill i Europa og kan knapt vente på å få møte Marcus Pedersen.

TALENT: Leo Skiri Østigård har markert seg i Viking-drakta og kan være en fremtidig toppspiller for Norge. Foto: FREDRIK VARFJELL / BILDBYRÅN NORWAY
TALENT: Leo Skiri Østigård har markert seg i Viking-drakta og kan være en fremtidig toppspiller for Norge. Foto: FREDRIK VARFJELL / BILDBYRÅN NORWAY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sammen med Tord Johnsen Salte (19), Kristian Thorstvedt (19), Julian Ryerson (20), Zymer Bytyqi (21) og Markus Nakkim (21) er Leo Skiri Østigård (18) en del av et ungt Viking-lag som endelig opplever sportslig suksess igjen.

Sesongen i OBOS-ligaen har startet på forrykende vis for Stavanger-laget, som ligger på 2.-plass i divisjonen, fire poeng bak serieleder Aalesund.

- Vi er mange unge spillere som er sulten på å rykke opp. Jeg tror det er smart av Viking å satse på en ung spillergruppe, sier Skiri Østigård, som har startet fem av åtte kamper så langt.

Sammenliknes med Roy Keane

Romsdalingen er utlånt fra Molde til OBOS-klubben denne sesongen. I Ole Gunnar Solskjærs tropp ble det for mange midtstoppere om beinet, og Skiri Østigård nølte ikke da Viking tok kontakt.

- Jeg er en spiller som trenger flere kamper enn det Solskjær kunne love, og da var det egentlig et ganske enkelt valg. Du har alltid lyst til å spille på høyest mulig nivå, men hvis de ikke vil ha meg, vil jeg heller gjøre det så godt som mulig i Viking. Jeg reiser ikke hjem for å sitte på benken, sier 18-åringen bestemt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer