Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leo best på Liverpool

Sheffield Wednesday - Liverpool 1-0: I dag var Øyvind Leonhardsen Liverpools klare bestemann. Men hva som skjer etter sesongslutt er fremdeles høyst usikkert for Leo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool hadde en dårlig dag, og Petter Rudis Sheffield Wednesday vant 1-0 på et mål rett før slutt.

- Jeg har vært med på topplan i åtte år, men vet ikke om jeg har vært bedre enn nå, sier Leo til NTB.

Nå håper han på en ny sjanse på landslaget. I august fikk han noen innbytterminutter mot Romania. Siden har det vært stille på den fronten. Dette er hans melding til landslagssjef Nils Johan Semb: - Dersom han har tro på meg, bør han ta meg ut.

Norge møter Jamaica neste onsdag, og 30. mai er det EM-kvalifisering, også det på Ullevaal, mot Georgia.

Får han et ja fra Semb, må ferien legges om. Den er allerede bestilt og skal etter planen starte like etter den engelske serieavslutningen neste søndag.

Usikker

Liverpool står overfor en sommer der det lukter utskiftninger og nysatsing for å komme på fote i toppen igjen. Leonhardsen har vært nevnt både som en mann for salg og for ny tillit.

- Jeg vet ikke hva som skjer, og har ikke snakket med manageren (Gerard Houllier). Uansett er det viktig for meg å avslutte sesongen bra. Dersom jeg må reise herfra, gjør jeg det da med hodet hevet og en god følelse, sier Øyvind Leonhardsen som har to år igjen av kontrakten.

Nesten-Rudi

Også Petter Rudi markerte seg. Han bommet på en gyllen mulighet i 1. omgang da han feide ballen høyt over foran tilnærmet åpent mål.

Samme Rudi ble offer for Benito Carbones egotripp like før pause. Italieneren overså nordmannens drømmeposisjon da Wednesday kom med to spillere mot Brad Friedel.

Richard Cressweel ble matchvinner med en heading tre minutter før slutt. Scoringen gjør at Sheffield-klubben er sikret en videre toppserieplass.

(NTB)