Leo føler presset

Liverpool- Leeds 3- 1. Øyvind Leonhardsen var dårlig, Liverpool var også dårlig, men så lenge Leeds var helt ufarlige, ble det seier. Men fram til ligaleder United er det fortsatt 12 poeng. - Presset på oss er enormt. Det preger spillet vårt, sier Leo.

Sjøl var han langt fra happy med gårsdagens prestasjon.

- Jeg er veldig misfornøyd med meg sjøl. Dette var ikke min kamp, sa Øyvind Leonhardsen til Dagbladet like etter kampen.

- Kanskje var det min aller svakeste opptreden i Liverpool-drakta siden overgangen fra Wimbledon. Jeg skjønner det ikke helt sjøl, for formen er bra. Men jeg føler meg ukomfortabel når jeg må veksle fra høyre til venstre side og tilbake. Rytmen i spillet blir borte, og i Norge kunne alle se på TV hvor hjelpeløs jeg var, sier en ærlig Leo - før han legger til:

- Jeg gjorde da noe bra også.

Ikke offside

Bra var han definitivt da han startet på et framspill og kom alene med keeper. Linjedommeren mente, feilaktig, at Leo var offside, og dermed fikk han ikke sjansen til å score sitt fjerde ligamål for Mersey-klubben.

- Hvis det var offside, må alt være offside. Jeg så opp og startet riktig og er uenig med linjedommeren, sier Leo.

I morgen har Liverpool sjansen til å kutte ned på forspranget fram til ligaleder Manchester United.

Stort press

- Presset på oss er enormt. Alle forlanger gull, og det merkes på spillet vårt. Noen ganger knyter det seg.

- Vi må bare fortsette å vinne, for United taper, de også. Vinner vi hengekampen, ligger vi bare ni poeng bak.

- Ingen i klubben snakker om gull eller medaljer. Vi vet hva vi har å gjøre. Så får vi telle opp etterpå, sier Øyvind Leonhardsen.