Leo føler presset

Liverpool- Leeds 3- 1. Øyvind Leonhardsen var dårlig, Liverpool var også dårlig, men så lenge Leeds var helt ufarlige, ble det seier. Men fram til ligaleder United er det fortsatt 12 poeng. - Presset på oss er enormt. Det preger spillet vårt, sier Leo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sjøl var han langt fra happy med gårsdagens prestasjon.

- Jeg er veldig misfornøyd med meg sjøl. Dette var ikke min kamp, sa Øyvind Leonhardsen til Dagbladet like etter kampen.

- Kanskje var det min aller svakeste opptreden i Liverpool-drakta siden overgangen fra Wimbledon. Jeg skjønner det ikke helt sjøl, for formen er bra. Men jeg føler meg ukomfortabel når jeg må veksle fra høyre til venstre side og tilbake. Rytmen i spillet blir borte, og i Norge kunne alle se på TV hvor hjelpeløs jeg var, sier en ærlig Leo - før han legger til:

- Jeg gjorde da noe bra også.

Ikke offside

Bra var han definitivt da han startet på et framspill og kom alene med keeper. Linjedommeren mente, feilaktig, at Leo var offside, og dermed fikk han ikke sjansen til å score sitt fjerde ligamål for Mersey-klubben.

- Hvis det var offside, må alt være offside. Jeg så opp og startet riktig og er uenig med linjedommeren, sier Leo.

I morgen har Liverpool sjansen til å kutte ned på forspranget fram til ligaleder Manchester United.

Stort press

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer