Leo løper for Norge igjen

Øyvind Leonhardsen er på plass når Nils Johan Semb og co. starter oppkjøringen til Bulgaria-kampen i ettermiddag. - Selv om jeg har rundet 30 år, føler jeg at jeg har mye å gi, sier Leo.

Landslaget skulle opprinnelig trent på Ullevaal i ettermiddag, men på grunn av baneforholdene er dagens økt flyttet til Vormsund.

I denne landslagstroppen er Leo den med flest landskamper. Han står per i dag med 69 kamper for Norge - bare åtte mann har flere. Hadde det ikke vært for den vondt lange skadelisten, ville Leonhardsen nå vært ganske nær 100 kamper. Kampene mot Polen og Hviterussland måtte gå uten Leonhardsen på grunn av skade.

- Jeg tør ikke si at jeg har fått min dose av skader. Det har jeg følt tidligere uten at det er blitt slik, sier Leo.

Trolig får han sjansen fra start mot bulgarerne på onsdag. Med noen kamper i kroppen etter et fotbrudd føler Tottenham-spilleren nå at det glir godt.

- Det føles ganske bra, og mot Liverpool var jeg på banen hele tiden. I Tottenham kommer det sikkert til å skje mye denne sommeren.

- Mange spillere vil komme og mange vil gå. Det blir spennende å se hvordan vi starter oppkjøringen. Selv trives jeg veldig godt i London, og jeg har to år igjen av min kontrakt, forteller Leonhardsen.

(NTB/Dagbladet.no)