Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leo med usikker framtid

Øyvind Leonhardsen er i landslagstroppen for første gang på ni måneder. Han har hatt en sterk sesongavslutning i Liverpool, men er usikker på framtiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg føler at jeg har vært i god form hele sesongen, men jeg fikk ikke spille på førstelaget før det ble skader mot slutten. Jeg vet ikke om jeg har klart å overbevise manageren (Gerard Houllier), for han la ikke merke til meg da jeg spilte godt på reservelaget, sier han uten å klare å skjule sin misnøye.

- Ja, jeg er skuffet over at han ikke har vist meg mer tillit.

Leo ønsker en avklaring om sin framtid i klubben, men vet ikke helt når og hvordan han kan få det.

- Jeg kan jo slå i bordet og be om å få vite om han vil satse på meg, men kommer det forespørsler fra andre klubber så vil Liverpool si fra om de er interessert i å holde på meg.

Forrige sesong var Leo forvist til en flankerolle han likte dårlig. Nå har han fått spille sentralt, og det har han gjort bra.

- Jeg har nok spilt mine beste kamper i Liverpool den siste tiden, mener han. Leo er på sin første landslagssamling siden Nils Johan Sembs debutkamp.

- Da var uttaket litt tilfeldig. Jeg ble innkalt som 17. eller 18. mann ved forfall og fikk spille noen få minutter. Han sa at han heller ville satse på de som spilte fast i klubbene.

Nå har han sjansen til å vise seg fram for Semb igjen.

- Han har sett meg før og vet hva jeg står for, sier Leo. Det viktigste for hans landslagsframtid er nok om han spiller fast på klubblaget neste sesong, uansett om laget heter Liverpool eller noe helt annet.

(NTB)