Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leo og Steffen senket Brentford

Det måtte to nordmenn til for å få slutt på tre kampers Tottenham-måltørken. Steffen Iversen og Øyvind Leonardsen scoret målene da Tottenham vant 2-0 over Brentford.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham hadde ikke scoret på de tre siste kampene mot Charlton, Brentford og Manchester City før returoppgjøret i ligacupen mot Brentford. Etter første omgang mot 2. divisjonslaget hadde Tottenham ikke scoret. Etter pause løsnet det endelig for Tottenham.

Tim Sherwood headet ballen til Øyvind Leonardsen som kom seg fri fra islendingen Ivar Ingimarrson og lurte ballen under Brentford-keeper. Olafur Gottskalksson.

Leo var også sterkt delaktig i Tottenhams andre mål. Gottskalksson måtte gi retur på et Leo-skudd. Steffen Iversen var på plass på returen og sikret Tottenham-seier.

Målet var Steffen Iversens første denne sesongen.

Tottenham-manager George Graham var lettet etter nordmennenes scoringer.

- Det var bare snakk om tid før vi kom til å score, jeg ba spissene om å ikke bli anspente og fortsette å skape sjanser, sier Graham til Sky Sports.