Leo scoret i comeback

Øyvind Leonhardsen scoret i sin første kamp etter skadeavbrekket.

- Jeg har akkurat unnagjort min første reservelagskamp etter skadeavbrekket. Kampen gikk på White Hart Lane og vi vant 3-1. Jeg spilte 80 minutter, men rakk å score ett mål før jeg gikk av banen. Jeg fikk løpt mye, så jeg er veldig sliten nå, skriver Leo på sin egen hjemmeside.

Kampen mot Peterborough United ble spilt i dag, og meldingene om Leos solide comeback vil nok glede også landslagssjef Nils Johan Semb. Under presentasjonen av Tyrkia-troppen tidligere i dag, nevnte han blant annet Leo som en av dem han gjerne ser at kommer kjapt tilbake etter skadeavbrekk.

- Det er ikke så mye å si om en slik kamp, men det var godt å få kamptrening igjen. Det er tyngre å spille kamp etter et langt skadeopphold, men det gikk bedre enn forventet. Jeg kjente ikke noe til skaden, så jeg velger å være forsiktig optimist. Håper å være klar igjen snart, og da for større oppgaver, fortsetter Leo.

Midtbanespilleren har slitt med en lyskestrekk siden midten av desember, og dagens treningskamp ble spilt kun for at han og lagkamerat Stephen Freund skulle få match-trening etter skadeavbrekk.