Leo snytt for straffe!

LONDON (Dagbladet): Bradford- Tottenham 1-1. Leo ble snytt for straffe, og sammen med Steffen Iversen var landslagsmaskinen deppa i går. Spurs hadde sjansene, spillet og tre poeng helt fram til det 93 minutt. - Det er utilgivelig at vi ga bort det ene poenget. Stemningen er som om vi har tapt.

Sier Øyvind Leonhardsen om bord i Tottenham-bussen på vei nedover fra nord-engelske Bradford.

- Både Steffen og jeg hadde muligheter til å score, men klarte det ikke. Vi hadde i det hele tatt flust med sjanser og burde ha avgjort denne kampen tidlig, sier Øyvind Leonhardsen som mener han ble snytt for en straffe i det 66. minutt.

Furuvegg

Leo spilte norsk furuvegg med Iversen innafor 16. Steffen dro seg forbi to mann, og Leo løp. Steffen la inn og Leo skulle bare rekke fram med labben da han ble dratt overende.

- Jeg ble holdt i trøya fra jeg slo veggpasningen, jeg mener det var straffe, sier Leo.

Dessverre for Leo og Steffen Iversen var ikke gutta fininnstilt på nett. Unge Iversen hadde et par kanonheadinger, men målene i Bradford virket noen millimetere for små. Dessverre.

Nesten-magi

Samme kanonkaliber var det også over David Ginola sine skudd. Franskmannen hadde nestenmagi i støvlene.

Og det var vel bare mora til Bradford-keeper Gary Walsh som ikke så Ginolas venstrebeinskudd drømme inn mot krysset, og bli en av kandidaten til årets mål. Gary Walsh reddet skuddet med fingerspissene. Bradford-keeperen ble da også kåret til «Man of the Match» på Sky Sports.

Tottenhams eneste mål, som lenge så ut til å bli vinnermålet, ble nikka inn av Chris Perry. Hans første for London-laget.

Video og mat

- Hva sa manager George Graham i garderoben etter kampen?

- Han sa at dette rett og slett ikke var godt nok, og det var det ingen av oss som var uenige i, sier Leo.

- Det blir depperuta nedover i bussen til London?

- Ja.

- Hva gjør du?

- Leser ei bok kanskje, ser litt video, spiser litt. Tar det med ro, men dette var så bittert. Hadde vi tatt tre poeng, ville vi ha klatret opp til sjuendeplass og ligget perfekt an med en kamp mindre spilt, sier Leo på mobiltelefon.

  • Gunnar Halle (spilte som vanlig med veteransoliditet) og Bradford derimot, kunne hvis de gadd, gå down town og snu byen på hue. Fordi dette var et utrolig viktig poeng for klubben.