Leo: Søvnløs i Kiev

KIEV (Dagbladet.no): Det blir en søvnløs natt for Øyvind Leonhardsen. Han vet at sjansen han misbrukte kunne tent det norske VM-håpet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Norge måtte vente nesten en time før de fikk den første sjansen på Olympiastadion i Kiev. Men da den endelig kom var den stor. Kanonstor.

John Carew dro seg rundt på kanten og slo flatt inn, Eirik Bakke hoppet over ballen og inne i sekstenmeteren sto Leo og trippet.

- Jeg var ganske sikker på at ballen skulle komme til meg og jeg fikk veldig god tid. Der skulle jeg scoret, sier Leonhardsen.

Han tviler på om det blir noe særlig søvn i natt.

- Vi sliter og sliter og når vi endelig får en sjanse så brenner jeg den, sier Leo.

- Det er kjedelig.

- Burde scoret

Han scoret begge målene da Norge slo Bulgaria i privatlandskamp på Ullevaal i april. Da ble Leo hyldet som den effektive midtbanespilleren. Men da sjansen plutselig kom i Kiev - og han kunne gått opp på like mange landskampmål som Odd Iversen (19) - traff han ikke læret der han skulle. Og ville. Ballen sklei av foten og trillet utenfor Ukrainas høyre stolpe.

- Jeg vet ikke hvor langt utenfor det var, men jeg tror ikke keeperen hadde tatt ballen hvis den hadde gått innenfor, sier Leo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer