Leo til Lyn

I dag skrev midtbanespilleren under på en treårskontrakt.

(Dagbladet.no): Lyn skulle presentere en ny spiller på en pressekonferanse på Ullevaal Stadion klokka 14 i dag. Dagbladet.no nevnte tidligere i dag at dette trolig dreide seg om Øyvind Leonhardsen.

Det viste seg å være riktig, og den tidligere englandsproffen har skrevet under på en treårskontrakt. Han har vært i samtaler med osloklubben i lang tid.

- Det som skjer i Lyn er veldig interessant. Det passer bra å komme hjem nå. Jeg var med Lyn på La Manga og de har mange gode spillere. Og de har en offensiv spillestil. Jeg så flere andre lag på La Manga, og Lyn var et av de aller beste, spesielt offensivt, sier Leo til TV 2 Nettavisen.

Han var klubbløs etter at han ble frigitt av Aston Villa, og gikk gratis til Lyn.

«Leo er en spiller som vil tilføre Lyn mye med sin store internasjonale erfaring fra klubb- og landslag. Øyvind Leonhardsen er også et flott forbilde for Lyns mange unge spillere med sin velkjente holdning til trening som har vært en viktig del av det som har gjort ham til en av Norges fremste fotballspillere de siste 10 årene,» skriver klubben på sin hjemmeside.

Den løpssterke midtbanespilleren vender tilbake til Norge, etter flere år i Premier League. Han fant seg aldri like godt til rette i England, som på i Tippeligaen og på landslaget. Leo ble derfor ingen stor hit i Wimbledon, Liverpool, Tottenham eller Aston Villa.