Leo til Lyn

I dag skrev midtbanespilleren under på en treårskontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lyn skulle presentere en ny spiller på en pressekonferanse på Ullevaal Stadion klokka 14 i dag. Dagbladet.no nevnte tidligere i dag at dette trolig dreide seg om Øyvind Leonhardsen.

Det viste seg å være riktig, og den tidligere englandsproffen har skrevet under på en treårskontrakt. Han har vært i samtaler med osloklubben i lang tid.

- Det som skjer i Lyn er veldig interessant. Det passer bra å komme hjem nå. Jeg var med Lyn på La Manga og de har mange gode spillere. Og de har en offensiv spillestil. Jeg så flere andre lag på La Manga, og Lyn var et av de aller beste, spesielt offensivt, sier Leo til TV 2 Nettavisen.

Han var klubbløs etter at han ble frigitt av Aston Villa, og gikk gratis til Lyn.

«Leo er en spiller som vil tilføre Lyn mye med sin store internasjonale erfaring fra klubb- og landslag. Øyvind Leonhardsen er også et flott forbilde for Lyns mange unge spillere med sin velkjente holdning til trening som har vært en viktig del av det som har gjort ham til en av Norges fremste fotballspillere de siste 10 årene,» skriver klubben på sin hjemmeside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.