Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leo tror på 4-4-2

Landslagets løpsmotor Øyvind Leonhardsen er tilbake på landslaget etter at skader har holdt han utenfor siden kampen mot Tyskland høsten 1999. - Mye tyder på at landslaget nå skal spille 4-4-2, skriver Leo på sin hjemmeside.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med Leo tilbake får Norge tilbake løpsstyrken som mange savnet under sommerens EM-sluttspill. Leo har virket spillesugen på de første landslagstreningene etter skade-comebacket.

- På dagens trening (torsdag) så det ut som om Semb prøvde ut et litt annet system enn det tradisjonelle 4-5-1. Kanskje det blir en ny oppstilling denne gangen. Mye tyder på at landslaget nå skal spille 4-4-2. For meg er ikke dette noe problem. De siste seks årene har jeg spilt på både Liverpool og Tottenham i dette systemet, skriver Leo.

Etter den negative trenden landslaget har vært inne i tror Leo det kan snu med ny taktikk til oppgjøret mot Armenia i morgen

«Etter skuffelsen i EM og en dårlig kamp mot Finland er det kanskje dette som skal til for å finne fram til de gode resultatene.»

Dagbladet.no

TILBAKE: Øyvind Leonhardsen er tilbake på landslaget etter skader.