Leo vil til cupfinalen

Øyvind Leonhardsen gleder seg til Aston Villas kvartfinale mot Liverpool i kveld.Dagbladets oddsekspert tror på Villa

Kl. 21 møter Leonhardsen gamle lagkamerater i Liverpool på Villa Park. Vinneren får en semifinaleplass i ligacupen mot enten Manchester United, Sheffield United eller Blackburn.

- Å spille mot Liverpool er alltid spesielt. Jeg var heldig nok til spille der i et par år, sier Leo til lokalavisa

Liverpool Echo

.

Da Tottenham møtte Blacburn i finalen i samme cup i vår satt midtbanesliteren på benken. Nå vil også han være med i en finale.

- Dette er min store sjanse. Jeg har spilt i semifinalen i både FA- og ligacup, og jeg skulle så gjerne vunnet noe her, sier 32-åringen.

Selv om Liverpool bare taper og taper i ligaen, tror kristiansunderen kveldens oppgjør blir knallhardt.

- Forhåpentligvis kan vi gå hele veien. Vi har selvtillit, vi er harde å slå og nå scorer vi mål igjen. Vi har spilt bra på hjemmebane hele sesongen, og nå må vi bare sørge for å få mål i rett tid, sier han.

Dagbladets oddsekspert Jon Sagbakken deler Leos optimisme før kvartfinalen.

- Liverpool katastrofalt svake i sine siste kamper, men er ikke avhengt i Premier League. Har øynene mot helgas kamp mot Everton, og risikerer neppe Hamann i denne. Alltid jevnt mellom disse, og 0-1 i serieåpningen i høst. Vi tror Villa får revansje, skriver Sagbakken på sine

spill- og vinnsider

hos Dagbladet.no.

  • Ronny Johnsen sliter med et virus og er tvilsom før kveldens kamp. John Arne Riise er også høyaktuell i Liverpools startellever.

    (Dagbladet.no)

FAST PÅ VILLA:</B> Her kjemper Øyvind Leonhardsen mot Arsenals Robert Pirez. I kveld kan han møter John Arne Riise på Liverpool-kanten.