Leo vil til Stabæk

DRAMMEN (Dagbladet): Tottenham-proff og landslagsspiller Øyvind Leonhardsen (30) har kjøpt hus et lite Leo-løp fra Nadderud Stadion i Bærum, og håper å spille Champions League med Stabæk når kontrakten hans med Tottenham går ut i 2003.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har trent med Stabæk foran lørdagens landskamp i Ukraina og skal flytte til Bærum om to år. Huset jeg har kjøpt, ligger to minutter fra Nadderud. Jeg reiser ikke hjem fra Tottenham for å hvile, og spiller gjerne Champions League med Stabæk i 2003, sier Øyvind Leonhardsen til Dagbladet.

I Stabæk vil en Leo-overgang fra Tottenham bli vurdert alvorlig.

- Leo er en seriøs, hardt arbeidende proff med ferdigheter på et høyt nivå og et veldig sympatisk lynne. En slik profil vil vi gjerne knytte til oss. Jeg håper det blir aktuelt å få ham til klubben, sier Stabæk-formann Erik Loe.

Kanskje blir Jan Åge Fjørtoft (34) og Leo lagkamerater i Stabæk om to år, muligens avløser de hverandre. På landslaget er begge historiske. Mens Fjørtoft ble et av symbolene på landslagsframgangen under Drillo, er løpsmaskinen Leo også i ferd med å bli en av de store målgjørerne. Fjørtoft har kontrakt med Stabæk ut neste sesong, men er en seiglivet fotballspiller som sikkert kan gå igjen på banen både til 2004 og 2005.

- Jeg liker å spille for klubber med klare ambisjoner, og jeg er alltid villig til å gi alt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer