Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leonardo trolig ferdig i Inter

- Han vil vekk, sier Inter-presidenten.

PÅ VEI VEKK: Inter-trener Leonardo ønsker seg vekk fra Milano. Foto: AP Photo/Alfredo Falcone
PÅ VEI VEKK: Inter-trener Leonardo ønsker seg vekk fra Milano. Foto: AP Photo/Alfredo Falcone Vis mer

Inter erkjente onsdag at de har vært i kontakt med Marcelo Bielsa om trenerjobben i den italienske storklubben.

- Det har vært første kontakt med ham, men ikke gjennom meg, sa Inter-president Massimo Moratti onsdag ifølge italienske medier.

Dagen før benektet samme mann for Inter-samtaler med Bielsa, som tidligere har vært landslagssjef for Argentina og Chile. Han understrekte da sin tiltro til Inters nåværende trener Leonardo.

Men Leonardo ser ut til å forsvinne ut dørene på Giuseppe Meazza etter eget ønske. Brasilianeren skal være nær å signere som ny sportsdirektør i franske Paris Saint-Germain.

- Leonardo trente Inter med et sterkt engasjement, men dette var tydeligvis ikke hans ambisjon for fremtiden. Han bør følge viljen sin, og da er det bedre for oss å finne en ny trener, fortalte Moratti.

Inter la nylig bak seg en brokete sesong med trenerskifte og en del skuffende resultater. Leonardo sikret likevel klubben annenplass i Serie A og gull i den italienske cupen.

(NTB)