Ler av Klopp-stikk

Liverpool-manager Jürgen Klopp sendte et stikk til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United etter mandagens tap mot Southampton. Nordmannen svarer med latter.

IKKE FORNØYD: Jürgen Klopp. Foto: NTB

IKKE FORNØYD: Jürgen Klopp. Foto: NTB


Vis mer
Publisert
  • Manchester United - Manchester City sendes 20:45 på Viasat 4.

- De (Manchester United) har fått flere straffer på to år enn jeg har fått på fem og et halvt. Kanskje det er min feil, sa Klopp - før han raskt la til at det ikke var årsaken til at Liverpool tapte oppgjøret.

Fotball 365 skriver at Liverpool har fått 30 Premier League-straffer under Klopps ledelse, mens Manchester United har fått 32 straffer på 2,5 år.Så han har for så vidt rett.

Men så går det jo også an å diskutere hvor relevant det er å sammenlikne straffespark gitt over en så kort periode. Vi har ikke tatt oss bryet med å gå gjennom alle straffespark gitt til Liverpool og Manchester United siden The Football League ble opprettet i 1888, men det er naturlig å tro at noe kortvarig varianse ville ha blitt fjernet.

Ler

Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om Klopps påstand i går. Nordmannen, som møtte pressen før kveldens semifinale mot Manchester City i ligacupen, bare lo av tyskerens stikk:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer