Ler av Klopp-stikk

Liverpool-manager Jürgen Klopp sendte et stikk til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United etter mandagens tap mot Southampton. Nordmannen svarer med latter.

IKKE FORNØYD: Jürgen Klopp. Foto: NTB

IKKE FORNØYD: Jürgen Klopp. Foto: NTB


Vis mer
Publisert
  • Manchester United - Manchester City sendes 20:45 på Viasat 4.

- De (Manchester United) har fått flere straffer på to år enn jeg har fått på fem og et halvt. Kanskje det er min feil, sa Klopp - før han raskt la til at det ikke var årsaken til at Liverpool tapte oppgjøret.

Fotball 365 skriver at Liverpool har fått 30 Premier League-straffer under Klopps ledelse, mens Manchester United har fått 32 straffer på 2,5 år.

Så han har for så vidt rett.

Men så går det jo også an å diskutere hvor relevant det er å sammenlikne straffespark gitt over en så kort periode. Vi har ikke tatt oss bryet med å gå gjennom alle straffespark gitt til Liverpool og Manchester United siden The Football League ble opprettet i 1888, men det er naturlig å tro at noe kortvarig varianse ville ha blitt fjernet.

FINALEKLARE: Tottenham slo Brentford og er klare for ligacupfinalen i fotball. Motstander blir enten Manchester City eller Manchester United.

Ler

Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om Klopps påstand i går. Nordmannen, som møtte pressen før kveldens semifinale mot Manchester City i ligacupen, bare lo av tyskerens stikk:

- Det er et faktum at vi har fått flere straffer. Jeg vet ikke hvor mange straffer de har fått, men jeg teller det heller ikke. De får gjerne bruke tid på å bekymre seg over hvor ofte det skjer. Jeg bruker ikke tid på det, uttalte Solskjær ifølge Manchester Evening News.

47-åringen fra Kristiansund fortalte også at Chelsea-manager Frank Lampard dro opp det samme før de to lagene barket sammen i FA-cupsemifinalen i fjor.

- Vi skulle ha hatt en klar straffe vi ikke fikk, så kanskje det er en måte å påvirke dommerne på? Jeg vet ikke.

DIALLO: Amad Diallo kommer til Manchester United fra Atalanta i januar. Video: Amad Diallo / Rødt Kort. Vis mer

Pokaljakt

Sulteforede Manchester United-fans slikker fortsatt sårene etter at klubben tapte tre semifinaler (Europa League, FA-cupen og ligacupen) sist sesong.

Solskjær mener at United-laget er betydelig sterkere nå:

- Vi er blitt mye bedre. Troppen er fokusert, vi har selvtillit og vi er klare for å gi det et forsøk, uttalte Solskjær på gårsdagens pressekonferanse.

Så gjenstår det å se hva de har lært. Solskjær er klar for et tøft oppgjør:

- Uansett hva slags taktikk de kommer med, vet vi at vi må forsvare oss bra mot Man City. Vi må også greie å holde på ballen når vi har den og spille av det høye presset de kommer med. Det har vært fascinerende kamper, og jeg synes vi er kommet nærmere og nærmere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer