Håndball-EM i Sverige:

Ler av Mørks stikk til Danmark: - Det må hun stå for selv

Toppkamp i EM i kveld.

KLAR TIL KAMP: Landslagstrener Thorir Hergeirsson  har fått en superstart på EM og møter Danmark til toppkamp i kveld.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KLAR TIL KAMP: Landslagstrener Thorir Hergeirsson har fått en superstart på EM og møter Danmark til toppkamp i kveld.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Norge - Danmark, kl. 20.45

HELSINGBORG (Dagbladet): De norske håndballjentene møter Danmark til toppkamp i EM-mellomspillet i kveld og begge lagene har fire poeng før kampen.

I går fyrte Nora Mørk opp stemningen ved å si at «Danmark snakker for mye». Det fikk danske stjerner til å reagere.

Thorir Hergeirsson bare smiler lurt da han får spørsmål om Mørks utspill.

- Jeg tar ikke noe ansvar for Noras uttalelser. Det må hun stå for selv, sier Thorir Hergeirsson til Dagbladet og humrer.

- Hva tenker du om utspillet?

- Jeg vet ikke hva danskene snakker om, for jeg har jo ikke vært med dem. Jeg har mer enn nok med min jobb, sier Hergeirsson diplomatisk.

Både Danmark og Norge har tre strake seire og seierskvinnene i Helsingborg Arena i kveld har minst én fot i semifinalen som spilles fredag.

- Danmark er bedre enn de har vært tidligere i høst. De har mer trykk, og er bedre i alt. De har funnet spillet sitt og er skarpere. Jeg håper vi får satt forsvaret fra start og at vi får brukt farten vår. Vi må leve i kampen, sier Hergeirsson.

Veronica Kristiansen fikk en smell i leggen i kampen mot Russland fredag, men alle spillerne er klare til kamp, ifølge landslagssjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer