Ler av nakenvideo-tabbe

- Det skulle ikke skjedd, men jeg kan bare le av meg selv, sier legenden.

Den tyske fotball-legenden Andreas Brehmer inkluderte litt for mye av kona i en bursdagshilsen. Video: Bård Sørø Olsen/Dagbladet TV-sporten/Andreas Brehmer. Bilder: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere fotballspilleren Andreas Brehme (62) er nok mest kjent for å ha scoret vinnermålet i VM-finalen i 1990 på straffespark, da Vest-Tyskland slo Argentina 1-0.

Nå skaper han overskrifter av helt andre grunner.

62-åringen klarte å filme sin kone, Susanne Schaefer (56), ved et uhell da hun bare hadde på seg ei truse. Etterpå sendte han videoen ut på det store internettet, og den spredte seg selvfølgelig til alle verdens kanter (se video øverst).

Det var via tjenesten Memmo.me, en tjeneste der du kan få personlige videohilsener fra kjente personer, at Brehme skulle sende en bursdagshilsen. I stedet fikk mottakerne mer enn de hadde betalt for, skriver tyske Bild.

I den 59 sekunder lange videoen dukker plutselig kona opp mot slutten, uten at Brehme har sluttet å filme.

Heldigvis tar hovedpersonen hele tabben med knusende ro.

- Vi fant først ut av det da flere av våre venner ringte. Jeg har ingen idé om hvorfor det kommer fram nå. Noen må ha delt det. Jeg visste ikke engang at jeg hadde sendt det, sier Brehme til Bild og fortsetter:

- Nå vet hele verden hvor fin kone jeg har. Det skulle ikke skjedd, men jeg kan bare le av meg selv. I framtida må jeg nok la Susanne filme …

Kona hans tar også tabben med et smil.

- Det var forrige sommer under en ferie ved Gardasjøen (i Italia, red.anm.) og hva så? Du kan se meg skifte ved stranda eller i saunaen. Vi bare ler av det, og jeg erter Andy, som er min egen ekspert i sosiale medier, sier Schaefer.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer