Ler av Norge

Den tyske hoppstjernen Martin Schmidt bare ler av ryktene om at de tyske hopperne får de beste hoppdressene, selv om de bruker samme fabrikk som Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KULM (Dagbladet): I går prøvde både tyskerne og nordmennene de nye hoppdressene fra Meininger-fabrikken som de håper skal ta opp kampen med de nye østerrikske Schneider-dressene. Schmidt hoppet ett hopp i sin gamle dress. Da landet han på 170 meter. I nydressen strakk han seg til 197,5 meter.

- Nei, he, he. Det første hoppet var dårlig. Jeg hoppet bedre og bedre. Dressen betydde ikke mye, sier Schmidt til Dagbladet.

- Vi har fått beskjed av trenerne våre om å ikke snakke så mye om utstyr. Vi skal heller konsentrere oss om hoppingen.

- Prøv selv

For når Schmidt får høre at den norske hoppsjefen Jan Erik Aalbu mistenker den tyske hoppdressfabrikanten Meininger for å gi Tyskland fordeler med å gi dem det beste utstyret, begynner han bare å le.

- Nei, he, he. Jeg tror ikke det. Norge drev jo og spionerte på oss da vi trente på Lillehammer, he, he. Det synes jeg er helt OK, men har vi ikke helt like dresser, da? spør Schmidt, og sikter til de dressene Bjørn Einar Romøren og Lars Bystøl testet ut for første gang i går.

Men i går var Schmidts dress heldekket av svart stoff på ryggen. Mens nordmennene bare hadde svarte ermer og legger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer