Ler av romanserykter

Norske Kristin G. Andresen (46) blir hengt ut i britiske The Sun. Avisa mener hun pleiet nærkontakt med landslagstrener Sven-Göran Eriksson under en middag i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

The Sun trykker bildene av «Svennis» sammen med to kvinner under en middag i Båstad i Sverige i forrige uke, blant dem den norske milliardærfruen. Avisa, som er den mestselgende dagsavisa i Storbritannia, mener at bildene vil opprøre Erikssons kjæreste Nancy Dell'Ollio. I kjent The Sun-stil blir en anonym kilde ved restauranten sitert på at Eriksson trivdes svært godt i selskap med de to kvinnene.

Kristin Andresen, som er gift med milliardæren Johan Andresen jr, ler av hele artikkelen.

- Jeg synes virkelig synd på Sven-Göran Eriksson. Han kan ikke ta seg et glass vin uten å bli hengt ut. Alt foregikk i sømmelige former. Dette var en formell middag med ti mennesker rundt bordet, sier Andresen til Dagbladet.

Invitert på middag

Hun forteller at det var en rolig middag med venner hvor den engelske landslagstreneren var invitert. Andresen var invitert ut av IMG-sjef Lars Sternmarker, som er en gammel venn. Selskapet IMG er manager for den populære fotballtreneren, som de siste dagene har vært på besøk i den svenske byen Båstad. Sist helg var det en stor tennisturnering i byen, hvor alle svenske kjendiser som kan krype å gå var til stede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer