- Ler av Solér

Mandag denne uka gikk Erik Solér ut og sa han var interessert i å kjøpe fotballklubben Brann. Reaksjonene har ikke latt vente på seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For å kjøpe Brann må man trolig være god for en kvart milliard. Agent-kollegene til Erik Solér har derfor ingen tro på hans oppkjøpsplaner av Brann. - Dette er komikk, og det som slår meg er at dette er et glimrende PR-jippo av Solér, sier agent Einar Baardsen. Både Baardsen og erfarne investorer som Ola Mæle og Øystein Stray Spetalen i Vålerenga, mener at den personen eller bedriften som vil kjøpe hele Brann, må være god for minst 250 millioner kroner.

Erik Solér er på likninga i 1999 oppført med en privat formue på 4,38 millioner kroner, og lønn på 5,56 millioner. Selskapet Euroagents (som nå er solgt til ISM - International Sports Management) hadde en omsetning rett i underkant av 5 millioner, og et overskudd på 5 millioner, etter salget til ISM.Selskapet Solér Search & Consulting AS, hadde et overskudd på drøye tre millioner. Og selv om ISM ifølge Solér selv har en betydelig høyere omsetning i 2000 enn hans gamle agentselskap, så er han ikke på papiret i nærheten av å være god for 250 millioner.

Erik Solér

Yrke: Fotballagent

Født: 6. august 1960

Likning 1999:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer