Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ler av svensk trener

RBK-trener Per Joar Hansen er oppgitt over kritikken mot «feige» Rosenborg.

Rosenborg gjorde jobben og slo Djurgården 1- 0 i den avgjørende Royal League-kampen i Stockholm torsdag. Etter kampen fikk trener Hansen på pukkelen av Djurgården-trener Kjell Jonevret. Den tidligere Viking-kapteinen kjente ikke igjen de vanligvis så offensive trønderne.

-  Jeg må bare flire. Helt håpløst. Nå har vi fått kjeft for å sende for mange folk i angrep. Så gjennomfører vi en prikkfri defensiv kamp, og så får vi kjeft for det også. Jeg lurer på hva som blir det neste, sier Hansen til Dagbladet.

«Er de blitt redde,» spurte Jonevret på pressekonferansen etter kampen.

-  Han kunne nok også tenkt seg å vinne 1- 0. Vi går heller videre enn å by på alt, kommenterer RBK-treneren. Han var meget fornøyd med gårsdagens trekning av mellomrunden i Royal League.

-  Vi møter det beste laget i Danmark og det beste laget i Sverige, sier Per Joar Hansen.

Rosenborg møter Malmö og FC København i gruppe. Her er Hansens vurdering: MALMÖ: -  Spennende lag som som har fått mange nye spillere de siste åra. De har høye ambisjoner om å nå et europeisk nivå. Spennende lag offensivt med Rosenberg, Niklas Skoog og Alves. I tillegg har de hentet brødrene Andersson. Patrik med fortid i Bayern München og Barcelona. Og Daniel med erfaring fra Serie A. FCK: -  Skyhøye ambisjoner om å nå europeisk klasse og Champions League. Nordens største klubb reint økonomisk. Veldig spennende lag med gode individualister, sier Hansen.

Trener Kjetil Rekdal mener det ikke spiller noen rolle hvem Vålerenga møter.

-  Hvem vi fikk, spiller ingen rolle. Men det var viktig at vi fikk to kamper i mars, sier Rekdal til Dagbladet.

Oslo-klubben møter Brann og IFK Göteborg i gruppe 2. Her er Rekdals vurdering: BRANN: -  Vi spilte to jevne kamper i fjor. I utgangspunktet er vi nok jevne nå også. IFK GÖTEBORG: -  De var nær nedrykk for to år siden. De fikk et løft i fjor. Men jeg må innrømme at jeg ikke har sett dem. Jeg vet at Arne Erlandsen er en god fotballtrener. Vi får bare sørge for at han ikke er det mot oss, sier Rekdal.

Brann-trener Mons Ivar Mjelde er mest glad for å slippe kamp 3. mars. Her er hans vurdering: VÅLERENGA: -  De har imponert meg. Både VIF og Brann har fått litt kritikk på at de har mangel på spillestil. Men vi ønsker å framstå som uforutsigbare. Og det tror jeg de også gjør. IFK: -  Jeg kjenner dem ikke så godt. Men IFK har også vært gode. På vårt beste spiller vi jevnt med dem, sier Mjelde til Dagbladet.

HÅPLØST: - Jeg må bare flire. Helt håpløst. Nå har vi fått kjeft for å sende for mange folk i angrep. Så gjennomfører vi en prikkfri defensiv kamp, og så får vi kjeft for det også.