Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Les om Pep Guardiolas treningsfilosofi, klubblegenden Francesco Totti og mye mer

Nytt FourFourTwo i salg nå.

 TRENERGENIET OG KLUBBLEGENDEN:   I det nyeste nummeret av FourFourTwo kan du lese om Manchester Citys kommende manager Pep Guardiola og klubblegenden Francesco Totti, i tillegg til mye mer! Foto: NTB Scanpix.
TRENERGENIET OG KLUBBLEGENDEN: I det nyeste nummeret av FourFourTwo kan du lese om Manchester Citys kommende manager Pep Guardiola og klubblegenden Francesco Totti, i tillegg til mye mer! Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Det nyeste nummeret av FourFourTwo er å få kjøpt fra og med 18. mars.

Pep Guardiola har ledet Barcelona til stor suksess. De siste årene er det Bayern München som har nytt av trenergeniets egenskaper.

Fra og med kommende sesong er han å se i England som manager for Manchester City. Han har blitt kalt nyskapende innenfor fotball, men hva er egentlig Guardiolas filosfi? Vi har funnet det ut.

Følg oss på Facebook!

Moldes nyeste spiss Ejdur Gudjohnsen har spilt under både nevnte Guardiola og Jose Mourinho. Hva er forskjellen mellom de to? Ejdur gir svaret i vår «en-mot-en».

Francesco Totti har spilt over 20 sesonger i Roma. Scoret over 300 mål og blitt verdensmester med Italia. Han er noe så sjeldent som en klubblegende. For mens spillere forsvinner fra den ene klubben til den andre har Totti blitt i klubben i sitt hjerte. Les om historien til en av de største!

I tillegg gir vi deg:

• Sykkelball, en 100 år gammel sport.

• Andy Cole - kampene som endret karrieren.

• Fotballens tøffeste råskinn.

• Hvorfor sykler United-stjerna rundt i Manchester?

Og mye mer!

Noe du lurer på? Send oss en mail på [email protected], eller send oss en melding på Facebook.

NYTT NUMMER I SALG NÅ:  Det nyeste nummeret av FourFourTwo er få kjøpt nå.
NYTT NUMMER I SALG NÅ: Det nyeste nummeret av FourFourTwo er få kjøpt nå. Vis mer
Hele Norges coronakart