Romelu Lukaku trøster Mile Svilar

Les stjerneforfatterens tåredryppende hyllest: «Ingen av oss vet hva han sa, men alle vet hva han mente»

Romelu Lukakus trøst av 18 år gamle Mile Svilar etter kampen mellom Manchester United og Benfica høster skryt.

FÅR STRØST: Benfica-keeperen gjør først en kjempeblunder før han får trøst av Manchester Uniteds Romelu Lukaku. Video: Viasat
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Den 18 år gamle keeperen Mile Svilar fra Belgia opplevde en kveld han sannsynligvis aldri vil glemme.Unggutten hadde ikke spilt en kamp for portugiseren, og fikk ilddåpen mot selveste Manchester United i Champions League. Som den yngste i turneringens historie.

Det gikk bra lenge, men etter 64 minutter var det en generaltabbe av 18-åringen som førte til at Manchester United tok med seg alle tre poengene (se video øverst i artikkelen).Et frispark fra godt og vel 30 meter fra Marcus Rashford ble slått fra venstrekanten, og ballen så ikke ut til å bli farlig for keeperen. Men så trakk sisteskansen seg innover i eget mål, og ballen var over linja da han fanget den med klypene. 0-1 var et faktum.

- Det er et ensomt sted, uttalte Rio Ferdinand i BT-studio da Svilar unnskyldte seg til publikum etter brøleren skriver The Telegraph.

Saken fikk stor oppmerksomhet i medier verden over, men det gjorde også oppførselen til Manchester United-spiss Romelu Lukaku etter kampen.

Hyllest

Den svenske forfatteren Carl Fredrik Backman (36) har blant annet gitt ut boka «En man som heter Ove», som seinere også ble filmatisert. Han har kommet med en hyllest av Lukaku på Instagram.Her er hans ord om det som skjedde på gressmatta i Portugal:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer