Lescott ber om City-overgang

Tar en Rooney i Everton.

VIL BORT: Evertons Joleon Lescott (t.h) ba i går om å få forlate Everton. Her i duell med Didier Drogba. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
VIL BORT: Evertons Joleon Lescott (t.h) ba i går om å få forlate Everton. Her i duell med Didier Drogba. Foto: REUTERS/Eddie KeoghVis mer

(Dagbladet.no): Joleon Lescott ønsker seg til Manchester City, klubben som allerede har brukt i underkant av en milliard kroner på nye spillere i sommer.

Under et møte med Everton-sjef David Moyes i går ga 26-åringen om en overgang til Mark Hughes stjernemannskap i City, skriver en rekke britiske aviser i dag.

Skriver brev
Everton har allerede avslått to bud fra City for England-stopperen, det siste på nesten 190 millioner kroner. Ifølge The Guardian akter ikke Moyes å la Lescott få viljen sin.

Forsvarsspilleren vil nå skrive et brev til Everton-eier Bill Kenwright, der han forklarer hvorfor han vil vekk fra klubben som på tross av lite budsjett havnet på 5. plass i Premier League. I tillegg vil han gjøre transfersøknaden skriftlig, skriver Daily Mirror.

Den siste høyprofilerte spilleren som ba om å bli solgt fra Everton var Wayne Rooney i 2004. Spissen forsvant til Manchester United etter at Everton først avslo en rekke bud og krevde en overgangssum på en halv milliard. Han kostet til slutt under halvparten.

Nytt bud
Ifølge The Times er City optimister når det gjelder Lescott. Det er er ventet at den sjeikeide klibben kommer tilbake med et tredje bud til Everton, på omlag 230 millioner kroner.

Hvis Lescott selges blir han neppe tilgitt av Everton-fansen med det første . Rooney regnes fortsatt som den mest forhatte spilleren som besøker Goodison Park, fem år etter at han tok farvel med de mørkeblå.

FORHATT: Rooney og Everton-fansen kommer ikke lenger overens. Foto: AP/Paul Ellis
FORHATT: Rooney og Everton-fansen kommer ikke lenger overens. Foto: AP/Paul Ellis Vis mer
HILSEN TIL ROONEY: Slik ble United-spissen møtt under en FA-cupkamp på Goodison Park for noen år siden. Foto: EPA/Martin Rickett
HILSEN TIL ROONEY: Slik ble United-spissen møtt under en FA-cupkamp på Goodison Park for noen år siden. Foto: EPA/Martin Rickett Vis mer