Lesernes reaksjoner

- Deltagerland bør få flere billetter

I fremtidige fotball-VM bør deltagerlandene få tildelt langt flere billetter. Dessuten mener jeg at sponsorene får mer enn nok igjen for den reklamen de har betalt for å vise i forbindelse med mesterskapet om de ikke skal få betalt også i form av billetter som de deretter selger i rådyre pakkløsninger.

pub@mtsrv.mtfs.unit.no

Unødvendig byråkrati

Etter å ha brukt bort i mot hele arbeidsdagen min på å ringe til Frankrike, begynner jeg å bli mektig irritert - nesten forbanna. Hvorfor i alle dager kunne ikke arrangørene i steden ha gitt disse billettene til de deltakende lands fotballforbund slik at de kunne ha levert billettene ut på en rettferdig måte?

Nå tror jeg at de som får tak i billettene, er profesjonelle svartebørshaier som selger billettene til blodpris i sommer. Urettferdig.

Thomas Eia, Eidsfjord.

Har noen fått billetter?

Jeg er nå møkk lei av å få opptattsignal på øret. Begynner å miste motet, og trenger derfor litt trøst fra noen som har fått bestilt billetter i dag. Er det noen der ute?

Per-Kristian, Oslo

Fotball-idioter

Jeg innbiller meg at halve Norge i dag stopper fordi en haug med fotballidioter bruker arbeidstida si til å ringe til Frankrike. Skjerp dere.

Ellen Beate. Arbeidsnarkoman