VEL FORBEREDT: André Villas-Boas ser fram til sitt første møte med Manchester United som Chelsea-manager.Foto: SCANPIX/AP/Tom Hevezi
VEL FORBEREDT: André Villas-Boas ser fram til sitt første møte med Manchester United som Chelsea-manager.Foto: SCANPIX/AP/Tom HeveziVis mer

Leste gjennom alt Ferguson sa før pressekonferansen

Villas-Boas vil unngå ordkrig.

Fotballstudio i morgen kl. 17: Man.Utd - Chelsea

Chelsea-sjef André Villas-Boas har ingen planer om å starte en ordkrig med Alex Ferguson eller de andre managerne i ligaen.

Villas-Boas leder Chelsea i storkampen mot Fergusons Manchester United på Old Trafford søndag. Men den unge portugiseren har ikke tenkt til å rakke ned på motstanderen før kampen.

- Jeg ser ingen grunn til å drive ordkrig. Hvis du reagerer på noe som folk sier, vil det kanskje se ut som om du er sårbar under press. Det var derfor jeg leste hele pressekonferansen til Ferguson før denne kampen. Jeg visste hva han hadde sagt før jeg kom hit for å snakke med pressen, og han sa ikke noe som var respektløst, sier Villas-Boas før søndagens oppgjør.

Villas-Boas var i støtteapparatet i Chelsea da landsmannen José Mourinho var manager. Mourinho er kjent for å drive ordkrig med andre trenere, men Villas-Boas er usikker på om det har noe effekt.

- I løpet av min tid med Mourinho i Chelsea vant vi to seriegull, men hvor viktig var alle ordkrigene? Jeg tror ikke det hadde noen effekt på spillerne, sier 33-åringen.

(NTB)