Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lett for Capriati

Jennifer Capriati og Kim Clijsters gikk lett videre til jentenes semifinale i Australian Open. Marat Safin hadde flaks hos gutta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Førsteseedede Capriati feide franske Amelie Mauresmo av banen med 6-2, 6-2 i to strake sett. Det var nesten ikke så den amerikanske jenta ble svett på ryggen en gang.

På samme måte hadde Kim Clijsters, ranket som nummer fire, små problemer med å slå lagvenninnen Justine Henin i sin kvartfinale. Clijsters vant med settsifrene 6-2, 6-3.

Nå skal hun møte Capriati i semifinalen, og det blir nok tøffere tak for begge to.

I klassen for menn hadde russeren Marat Safin flaks. Han møtte Wayne Ferreira, som måtte trekke seg i første sett etter at russeren hadde tatt en 5-2 ledelse.

Det var magesmerter som satte sørafrikaneren utenfor turneringen. Dermed fikk Safin en veldig lett vei til semifinalen. Han slapp i grunnen å bruke krefter i det hele tatt, og det kan komme godt med i avslutningsfasen av turneringen.

- Jeg fikk en presang i dag i og med at Ferreira måtte trekke seg. Det var en klar fordel at jeg slapp å spille hele den kampen i over 30 varmegrader, sa Marat Safin etter kvartfinalekampen.

(NTB-Reuters)

Hele Norges coronakart