Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lett match for Lukkøye

LONDON (Dagbladet): - Dette er en verdensmester, sier Mark Butcher fra boksebladet Boxing News der han sitter og intervjuer Ole Klemetsen. Akkurat det får vi svar på om et par måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For i kveld handler det om Kalin Stoyanov - en fyr som ikke har vunnet en boksekamp siden 1. juledag 1994. Med andre ord: Et nytt slaktoffer, denne gangen fra Bulgaria. Seks mann sa først ja, deretter «kanskje» og til slutt «aldri i verden» når det gikk opp for dem at det var Lukkøye som skulle være motstanderen på kveldens London-stevne.

Kamerat Stoyanov, som har ni seirer, 18 tap og to uavgjorte kamper, og som sannsynligvis er blakk eller ikke har rukket å tenke seg om, svelget søkke og snøre som den sjuende. Og slik er Lukkøyes verden når det ikke handler om en tittelkamp.

Det er bare de dummeste som tør.

- Skyld ikke på oss, sier pappa Big John. - Vi må bare ta til takke med de folka vi får. Og sånn umiddelbart ser jo ikke dette så bra ut.

- Sånn er det bare i denne bransjen.

Mark Butcher, stolt skribent i verdens mest betydelige bokseblad, bryr seg ikke om Kalin Stoyanov. Butcher vet nemlig hvordan man matcher fram en verdensmester. Og derfor teller han ikke likene i Lukkøyes rekord-liste.

  • Det eneste han er ute etter - hvilket betyr meget viktig oppmerksomhet for Ole Klemetsen - er å fortelle sine lesere at nasjonen Norge sannsynligvis snart huser en skikkelig verdensmester.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!