Lettere for Ginola

John Gregory har gitt David Ginola et ultimatum; gå ned i vekt eller så mister du plassen din. Etter fire kamper uten seier, håper Aston Villa å snu trenden mot Alf Inge Hålands Manchester City i dag. Dagbladet.no følger Premier League fra kl. 16.00.

Ginola spiller bare sin sjuende kamp fra start for Aston Villa i dag, og har ikke imponert denne sesongen. Aston Villas fritt-talende manager John Gregory har svaret på hvorfor franskmannen ikke har oppnådd heltestatus på Villa Park.

- Han ser overvektig ut etter all den tiden han har vært skadet og fordi han er 33 år gammel, sier Villa-sjefen.

- Det er opp til han. Men dere vet hvordan jeg er. Hvis han ikke følger mitt råd, må vi finne noen andre. Det burde ikke være nødvendig for meg å si til spillerne at de skal ta vare på seg selv, men av å til må jeg gjøre det, sier han.

Gregory understreker likevel at han ikke har noen problemer med holdningen til Ginola. Men at valget står imellom å være en sjerne, eller å gå ut og inn av laget. Fortsatt har Villa for mange spillere skadet til at Ginola mister plassen, men det haster for ham å overbevise Gregory.

Aston Villas tre siste kamper har endt med uavgjort og det har ikke blitt seier siden hjemmekampen mot Tottenham 11. november. I dag skal Villa prøve å stoppe den skumle trenden mot Manchester City som reiste seg mesterlig, etter seks strake tap, med 5-0 seier over Everton sist.