Lettet Bertelsen til Viking likevel

Fredrikstad måtte gi etter.

Trond Erik Bertelsen blir likevel Viking-spiller. Han er lettet over endelig å kunne vende nesa hjemover.

Det eneste som gjenstår er hans personlige avtale og legesjekken. Det tror backen skal gå bra.

- Jeg reiser til Stavanger lørdag. Søndag skriver jeg under på den personlige avtalen. Og hvis de godkjenner kroppen min, skal dette gå bra, sier han til NTB.

17. juli slo Fredrikstad FK fast at backen ikke skulle forlate klubben, til tross for siddisens høye ønske om å vende hjem. FFK var lei av snakket rundt spilleren og la saken død. Nå har de gitt etter.
Hjemlengsel
- Jeg ble skuffet da det ikke ordnet seg fordi jeg var innstilt på en overgang. Derfor var det veldig tøft å takle. Jeg er veldig takknemlig for at de slipper meg nå. Først sto det på penger, men nå har de skjønt at jeg har skikkelig hjemlengsel, sier Bertelsen.

Administrerende direktør i FFK, Morgan Andersen, innrømmer at backen med all sannsynlighet blir Viking-spiller med det første.

- Vi regner med at Trond Erik er «tapt» for FFK i denne omgang, sier han til klubbens hjemmeside.

Bertelsen ser på overgangen som vind i seilene med tanke på å spille seg inn på landslaget igjen.

- Per dags dato er Viking et bedre lag enn Fredrikstad, og jeg tror mulighetene for landslagsspill er større i Viking, sier backen.

(NTB)

HJEMLENGSEL: - Jeg er veldig takknemlig for at de slipper meg nå, sier Trond Erik Bertelsen. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX
HJEMLENGSEL: - Jeg er veldig takknemlig for at de slipper meg nå, sier Trond Erik Bertelsen. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX Vis mer