Lettet Hodgson så Liverpool snu kampen

Gerrard og Torres sto fram etter grusom start mot Bolton.

BEGYNTE DÅRLIG: Liverpool-hjertene sank da Kevin Davies enkelt kunne heade inn 1-0 før pause.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales
BEGYNTE DÅRLIG: Liverpool-hjertene sank da Kevin Davies enkelt kunne heade inn 1-0 før pause.Foto: SCANPIX/AP/Tim HalesVis mer

(Dagbladet): Liverpool - Bolton 2-1.

En presset Roy Hodgson måtte drive brannslukking etter uttalelsene om at Liverpool-supporterne gir laget for lite støtte etter tapet for Wolverhampton i romjula.

Før møtet med Bolton i kveld sang Roy Hodgson friende med på «You'll Never Walk Alone», og fikk betalt med tre poeng.

Men en stund holdt det på å gå galt igjen.

Markeringssvikt
Et minstekrav for lag i Liverpools situasjon må være å markere folk på defensiv dødball, og det glemte de fullstendig da Bolton tok ledelsen like før pause.

Et frispark ble slått presist inn på bakre stolpe, der var Glen Johnson alene i duell med to motspillere, og Kevin Davies kunne enkelt stange ballen i nettet.

Da ble det stille på Anfield, mens Roy Hodgson fortvilte på benken.

Men Liverpool så bedre ut etter hvert, og utlikningsmålet fem minutter etter hvilen viste hvilken kvalitet som fortsatt faktisk finnes i dette laget.

Steven Gerrard var benket fra start, men måtte inn etter 20 minutter da Raul Meireles haltet av banen.

Det var det ingen som klaget på da Gerrard slo en herlig pasning inn bak Bolton-forsvaret på halv volley, og Fernando Torres banket ballen i nettet på hel.

VIKTIG TÅ: Innbytter Joe Cole tuppet inn vinnermålet på overtid, og senket en del skuldre noen hakk.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
VIKTIG TÅ: Innbytter Joe Cole tuppet inn vinnermålet på overtid, og senket en del skuldre noen hakk.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble Vis mer

En nydelig prestasjon av begge to, noe Liverpool-supporterne har savnet sårt denne høsten.

Cole avgjorde
Mot slutten kunne det ha vippet begge veier.

Fernando Torres fikk to gode sjanser til å avgjøre etter scoringen, men traff aldri like godt som ved den anledningen. Bolton holdt også på å kontre inn en nettkjenning i sluttminuttene, men gjorde det aldri.

I stedet var det innbytter Joe Cole som skulle frelse Liverpool.

Maxi Rodriguez og en Bolton-forsvarer hjalp hverandre med å dytte ballen tilbake inn foran mål da den kom fra høyre, og på målstreken spaserte Cole ballen over linja.

Cole var i offside-posisjon, men tv-bildene ga ikke umiddelbart noe godt svar på om det var Maxi eller Bolton-forsvareren som var nest sist på kula.

Det bryr uansett ingen Liverpool-fans seg om i kveld, for laget deres vant endelig igjen.