Barcelona med sesongens første tap

Levante ødela Barcelonas utrolige rekke

Barcelona kunne ha gått gjennom La Liga 2017/2018 uten å tape, men i nest siste serierunde sa det stopp. Levante slo katalanerne 5-4 i en ellevill kamp.

SJOKKTAP: Luis Suarez og Barcelona gikk på sesongens første tap. Foto: AP / Alberto Saiz
SJOKKTAP: Luis Suarez og Barcelona gikk på sesongens første tap. Foto: AP / Alberto Saiz Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Selvfølgelig ønsket vi å gå ubeseiret gjennom sesongen. Likevel tar ikke dette tapet noe vekk fra at vi har hatt en utrolig sesong. Vi er stolt av det vi har gjort, sa Barcelonas Sergio Busquets etter kampslutt, ifølge DPA.

Levante ledet på et tidspunkt 5-1 hjemme mot Barcelona, men gullvinneren kom tilbake til 4-5 mot slutten. Da var det fortsatt liv i gjestenes håp om en sesong uten tap i serien, men hjemmelaget holdt unna på eget gress.

Dermed ble Barcelona påført sitt første tap. Drømmen om å gå ubeseiret gjennom serien ble knust. Lionel Messi ble hvilt for bortelaget, noe trener Ernesto Valverde kanskje angrer på nå.

Emmanuel Boateng sendte hjemmelaget opp i både 1-0 og 2-0 søndag. Philippe Coutinho reduserte til 1–2 sju minutter før hvilen, men Enis Bardi (2) og Boateng rystet bortelaget. Plutselig ledet Levante med fire mål.

Men Barca ga ikke opp. To Coutinho-mål og ett fra Luis Suárez sørget for 4-5 da knappe 20 minutter gjensto av oppgjøret. Men Levante holdt unna i kaotiske sluttminutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer