Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barcelona med sesongens første tap

Levante ødela Barcelonas utrolige rekke

Barcelona kunne ha gått gjennom La Liga 2017/2018 uten å tape, men i nest siste serierunde sa det stopp. Levante slo katalanerne 5-4 i en ellevill kamp.

SJOKKTAP: Luis Suarez og Barcelona gikk på sesongens første tap. Foto: AP / Alberto Saiz
SJOKKTAP: Luis Suarez og Barcelona gikk på sesongens første tap. Foto: AP / Alberto Saiz Vis mer

- Selvfølgelig ønsket vi å gå ubeseiret gjennom sesongen. Likevel tar ikke dette tapet noe vekk fra at vi har hatt en utrolig sesong. Vi er stolt av det vi har gjort, sa Barcelonas Sergio Busquets etter kampslutt, ifølge DPA.

Levante ledet på et tidspunkt 5-1 hjemme mot Barcelona, men gullvinneren kom tilbake til 4-5 mot slutten. Da var det fortsatt liv i gjestenes håp om en sesong uten tap i serien, men hjemmelaget holdt unna på eget gress.

Dermed ble Barcelona påført sitt første tap. Drømmen om å gå ubeseiret gjennom serien ble knust. Lionel Messi ble hvilt for bortelaget, noe trener Ernesto Valverde kanskje angrer på nå.

Emmanuel Boateng sendte hjemmelaget opp i både 1-0 og 2-0 søndag. Philippe Coutinho reduserte til 1–2 sju minutter før hvilen, men Enis Bardi (2) og Boateng rystet bortelaget. Plutselig ledet Levante med fire mål.

Men Barca ga ikke opp. To Coutinho-mål og ett fra Luis Suárez sørget for 4-5 da knappe 20 minutter gjensto av oppgjøret. Men Levante holdt unna i kaotiske sluttminutter.

Barcelona har for lengst sikret gullet. Laget har tolv poeng ned til Atlético Madrid på annenplass når én serierunde gjenstår. Levante ligger på 15.-plass før siste runde.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media