Stikk til familien:

- Levd i skyggen av meg

Casper Ruud spøker med at damene i familien tar en bit av rampelyset hans.

FULGTE CASPER: Caroline Ruud (f.v), Maria Galligani og Charlotte Ruud på tribunen under US Open-finalen. Foto: Reuters
FULGTE CASPER: Caroline Ruud (f.v), Maria Galligani og Charlotte Ruud på tribunen under US Open-finalen. Foto: Reuters Vis mer
Publisert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Casper Ruud har hatt et sensasjonelt 2022. Snarøya-gutten kjempet tappert mot Carlos Alcaraz i US Open-finalen natt til mandag norsk tid, men måtte til slutt se seg slått av spanjolen.

En fellesnevner under Ruud sine kamper i USA er at familien som regel er å finne på tribunen. Under US Open-finalen zoomet kameraene hyppig inn på familien, og særlig kjæresten Maria og hans to søstre Caroline og Charlotte.

MINNES OFRENE : Casper Ruud brukte talen sin etter US Open-finalen til å minnes ofrene etter 9/11. Vis mer

På et medietreff i Lillehammer onsdag, i forbindelse med at Davis Cup blir arrangert i OL-byen denne uka, spurte Dagbladet om hva slags tanker Ruud gjør seg av at kjæresten og søstrene har fått litt oppmerksomhet den siste tida.

- Nå har det vært kjæresten min som har vært med mest i år, så har søstrene mine vært med innimellom. Det er bare hyggelig at de får litt oppmerksomhet.

Han fortsetter:

- De tok turen over på dagen, og dro hjem igjen samme kveld. Jeg har ikke fått snakket så mye med de ennå, men jeg tror de bare synes det er gøy at de får litt tv-tid, de har jo levd litt i skyggen av meg innimellom, sier Ruud humoristisk til Dagbladet, og drar på smilebåndet.

GODT HUMØR: Capser Ruud tror familien synes det er gøy at de får oppmerksomhet. Foto: Geir Olsen / NTB
GODT HUMØR: Capser Ruud tror familien synes det er gøy at de får oppmerksomhet. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer

«Ruud tapte mot Carlos Alcaraz i fire sett på Flushing Meadows - hans andre Grand Slam-finale nederlag for året - men showet ble stjålet av hans søstre og kjæreste som heiet ham fram fra tribunen», skriver tabloidavisa The Sun i en artikkel tirsdag.

- Er det litt deilig for deg at de kan ta bort litt av rampelyset?

- Ja, sier Ruud, og ler.

- Det kan være deres tur i noen uker nå, legger han til.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer