Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lever farlig på toppen

MOLDE (Dagbladet): Andreas Lund holder liv i Moldes gulljakt. 96 sekunder trengte han for å sende Molde i ledelsen mot Tromsø. - Jeg tror ikke sjansen til spill på landslaget er større med Nils Johan Semb som sjef, sier Lund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Under Sembs ledelse på U-landslaget, har Lund vært et soleklart spissvalg så lenge han har vært frisk. Nåløyet til A-landslaget er mye trangere og Lund har et avslappet forhold til den problemstillingen.

- Helt ærlig, jeg tenker ikke på landslaget.
Målet er å gjøre det best mulig for Molde, sier Lund som med scoringen mot TIL er oppe i ti fulltreffere og stadig nærkontakt med RBKs Sigurd Rushfelt om toppscorer-tittelen.

Nesestyver

- Vi fikk en på trynet i dag. Selv om vi skulle skjerpe oss etter pause ble det en stund mer ord enn handling og TIL fikk to lette mål. Lenge var det tungt alene i midten mot TIL-forsvaret, men det gikk bedre etter at jeg fikk hjelp av Geir Televik på slutten, sier Lund.

Lund ergret seg mer over sine tre store misbrukte sjanser i 1. omgang enn han gledet seg over poengdelingen.

Ubeseiret

For Molde var dette en bekreftelse på at livet på toppen av Tippeligaen leves farlig uten full skjerping.

Alle vil ha skalpen til en selvutnevnt gullkandidat. Nå skjerpes kampen om å bli det første laget som slår Molde i deres nye 220-millioners lekegrind.
Problemene for Molde satt trolig både i beina og i hodet etter hvert som sjansene ble misbrukt og TIL vokste seg til en jevnbyrdig motstander.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!