Lever farlig

90 minutter uten mål i kveld og Ole Gunnar Solskjær og co. er ute av Champions League. - Vi kan ikke tenke tanken på at det går galt, sier Ryan Giggs. Følg Manchester United direkte her!

Det ville vært en katastrofe for Manchester United om laget ikke tok steget inn i Europas gjeveste fotballselskap - både sportslig og økonomisk.

Det slo ned som et sjokk da ungarske Zalaegerszeg scoret på slutten og slo engelskmennene 1-0 i det første oppgjøret i Champions League-kvaliken. Alle med United-hjerte frykter en ny nedtur i kveld.

Men ingen tør snakke om det.

- Vi kan ikke tenke på et tap. Da de scoret på slutten sist, satt vi alle sammen igjen med en tom følelse i magen, sier Ryan Giggs.

Waliseren innrømmer at det vil være et realt slag i trynet hvis ikke ballen ruller veien på Old Trafford.

- Champions League er det høyeste nivået. Du spiller mot de beste spillerne og de beste lagene, og vi ønsker alle å være en del av det.

Sir Alex Ferguson har defensive bekymringer foran skjebnekampen. Kanskje gambler han med å hive innpå Rio Ferdinand. Rekordkjøpet er fortsatt ikke helt kvitt skaden som har satt han på sidelinja så langt denne sesongen.

I tillegg har sir Alex følgende sentrale spillere på skadelista: Fabien Barthez, Gary Neville og Wes Brown.

Spørsmålet er om Ferguson satser på det samme laget som spilte 2-2 mot Chelsea, eller om han gir Ole Gunnar Solskjær tillit fra start i en kamp der United må ha mål.

KVELDENS KAMPER:

Kvalifisering til Champions League, 3. runde 2. kamp: Fenerbahce (Tyrkia) - Feyenoord (Nederland) 20.00 (0-1), Bayern München (Tyskland) - Partizan Beograd (Jugoslavia) 20.30 (3-0), Sparta Praha (Tsjekkia) - Genk (Belgia) 20.30 (0-2), Inter (Italia) - Sporting Lisboa (Portugal) 21.00 (0-0), Manchester U. (England) - Zalaegerszeg (Ungarn) 21.10 (0-1).

  • Dagbladet.no holder deg oppdatert på kveldens kamper.