VILLE BYTTE TRØYE: Både Michal Kadlec og Manuel Friedrich ville sikre seg Messis trøye etter Champions League-oppgjøret mellom Leverkusen og Barcelona.  Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach.
VILLE BYTTE TRØYE: Både Michal Kadlec og Manuel Friedrich ville sikre seg Messis trøye etter Champions League-oppgjøret mellom Leverkusen og Barcelona. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach.Vis mer

Leverkusen-spillere «slåss» om trøya til Messi

Irritert Völler varsler oppvask.

Leverkusen-manager Rudi Völler varsler oppvask etter at spillerne hans nærmest slåss om å sikre seg drakten til Barcelona-stjernen Lionel Messi tirsdag.

Forsvarsspiller Michal Kadlec, som scoret tyskernes eneste mål i 1-3-tapet i mesterligaen, spurte Messi i pausen om draktbyttet, men ble slått «på målstreken» av lagkamerat Manuel Friedrich etter kampslutt.

Etter diskusjoner mellom lagkameratene i spillertunnelen på vei inn i garderoben, endte Kadlec opp som den lykkelige drakteier.

«Heltedyrkelsen» har mildt sagt irritert Rudi Völler.

- Jeg kan garantere at de to spillerne skal få auksjonere bort den drakten til inntekt for et godt formål. Jeg har ikke snakket med dem om saken ennå, men de gikk over grensen, slår Völler fast.

Barcelona er så å si klar for kvartfinale i mesterligaen selv om også returkampen på Camp Nou 7. mars gjenstår. Laget har fortsatt til gode å tape på hjemmebane denne sesongen.

Messi ble forrige måned kåret til årets spiller i verden for tredje året på rad. Han scoret Barcelonas tredje mål tirsdag, argentinerens 25 mål på de siste 24 mesterligakampene for den regjerende mesteren.

(NTB)