Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leverte assist og lekre detaljer

Caroline Graham Hansen var svært sentral da hennes Barcelona vant 4-0 mot Espanyol.

Caroline Graham Hansen leverte assist til det første målet da Barcelona slo Espanyol i byderbyet lørdag. Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images
Caroline Graham Hansen leverte assist til det første målet da Barcelona slo Espanyol i byderbyet lørdag. Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images Vis mer

Caroline Graham Hansen la opp til det første målet og leverte igjen flere lekre detaljer da Barcelonas kvinnelag i fotball slo Espanyol 4-0 i byderbyet lørdag.

Den norske landslagsstjernen serverte Jenny Hermoso pasningen til 1-0-målet i det 32. minutt. Hermoso, som har scoret i alle seriekampene hun har spilt i høst, scoret også 2-0 før pause i oppgjøret mellom serieleder og tabelljumbo.

Graham Hansen ble byttet ut med Lieke Martens et kvarter før slutt, da Barcelona fortsatt ledet med to mål. Marta Torrejón og Vicky Losada sto for de to siste målene.

Barcelona er åtte poeng foran serietoer Atlético Madrid, som har en kamp mindre spilt. Espanyol er helt sist på tabellen med bare to poeng.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media