<strong>SIGNERTE FOR LEICESTER:</strong> Overgangen til Adrien Silva var tilsynelatende i orden. Men FIFA hevder nå de ikke hadde en avtale med Leicester likevel. Foto: AP Photo/Vadim Ghirda
SIGNERTE FOR LEICESTER: Overgangen til Adrien Silva var tilsynelatende i orden. Men FIFA hevder nå de ikke hadde en avtale med Leicester likevel. Foto: AP Photo/Vadim Ghirda Vis mer

Leverte overgangspapirene 14 sekunder for seint. Leicester-overgangen kan ryke

 14 sekunder kan skille mellom Leicester-spill eller ikke for Adrien Silva.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

22-åringen ble hentet for nærmere 225 millioner kroner på overgangsvinduets siste dag 31. august, men ifølge BBC ble papirarbeidet levert 14 sekunder for sent til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

– Vi jobber med både Adrien og Sporting Lisboa for å løse noen problemer relatert til spillerens registrering og prøver på alle måter å finne en løsning, heter det i en uttalelse fra Leicester.

Leicester mener at handelen burde være i orden og hevder at klubben fikk en times utvidet frist av FIFA, men FIFA hevder at Leicester var for sent ute.

Leicester har appellert, men blir det ingen løsning kan ikke Silva spille for Leicester før i januar.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer