Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lewandowski anmeldt for å slå ung supporter

17-åringen viste fingeren. Da stormet superspissen ut av luksusbilen.

PÅ VEI BORT: Robert Lewandowski skal spille sin siste halve sesong for Borussia Dortmund og trener Jürgen Klopp (t.v.) før han går gratis til rivalen Bayern München til sommeren. Det er ikke spesielt populært blant Dortmund-supporterne. Foto: Caroline Seidel, AP / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT: Robert Lewandowski skal spille sin siste halve sesong for Borussia Dortmund og trener Jürgen Klopp (t.v.) før han går gratis til rivalen Bayern München til sommeren. Det er ikke spesielt populært blant Dortmund-supporterne. Foto: Caroline Seidel, AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Robert Lewandowski overgang til Bayern München førstkommende sommer ble bekreftet tidligere denne måneden, og han har fryktet sinte reaksjoner fra skuffede Dortmund-supportere.

Men det kan se ut som frykten bør være gjensidig. I går påsto den 17-årig skoleeleven «Philip S.» at han ble slått av Lewandowski.

Ifølge Bild sto Philip sammen med kamerater utenfor den videregående skolen sin da Lewandowski kom kjørende forbi i sin Porsche Cayenne.

Viste fingeren - Da jeg så hvem det var, viste jeg fingeren i frustrasjon over overgangen hans til Bayern. Jeg vet at det ikke var greit, sier Philip til avisa.

Ifølge guttens forklaring stoppet Dortmund-spissen bilen, og gikk ut.

- Han stormet mot meg som en okse. Kjæresten hans åpnet også passasjerdøra, hun er er jo karatemester. Jeg ble vettskremt. Da lente han seg mot meg og sa: «Hva var det? Hva var det du gjorde?»

Politianmeldt Philip sier Lewandowski slo ham i panna med håndflata så han «fløy bakover». Så satte måljegeren seg tilbake i bilen og kjørte vekk.

17-åringen har sammen med faren anmeldt episoden til politiet. Lewandowski benekter via Facebook å ha brukt vold, men bekrefter at det var en episode han håper han slipper flere av.

- Jeg vil understreke at jeg ikke har brukt vold mot personene som har forstyrret privatlivet mitt. Jeg håper det er og blir et enkeltstående tilfelle, og at jeg kan få spille vårsesongen i ro og fred og konsentrere meg om Borussia, skriver Lewandowski.

Hele Norges coronakart