- Lewandowski drar til Bayern München i sommer

Agenten hans bekrefter.

HAR FUNNET NY KLUBB: Robert Lewandowski er på vei til Bayern München. Det hevder agenten hans. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB scanpix
HAR FUNNET NY KLUBB: Robert Lewandowski er på vei til Bayern München. Det hevder agenten hans. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Robert Lewandowski har vært et hett navn på ryktebørsen denne sesongen, og nå bekrefter endelig agenten at den polske landslagsspilleren skal spille i Bayern München neste sesong.

- Robert vil dra til Bayern i sommer. Det er ikke noen vits å late som om han ikke skal dra. Robert vil dra, og det er det som kommer til å skje, sier Cezary Kucharski til polske TVN24.

- Det er et spørsmål om tid. Det er snakk om en uke eller eller kanskje to-tre uker, sier Kucharski.

Lewandowski har kontrakt med Dortmund til sommeren 2014. Den polske landslagsspilleren har flere ganger sagt at han ønsker et klubbskifte, men han har ingen frikjøpsklausul i kontrakten.

- For oss er saken klar, men avtalen er ikke signert. Klubbene må komme til en enighet, sier Kucharski.

Bayern München har allerede sikret seg Mario Götze fra Borussia Dortmund da det tyske mesterlaget møtte utkjøpsklausulen på 37 millioner euro, eller 282 millioner kroner, som Götze hadde kontraktsfestet.

Flere tyske medier har tidligere at Lewandowski allerede skal være klar for Bayern München. Det har klubben benektet på det sterkeste, og hovedpersonen selv ønsker heller ikke si noe om neste sesong.