BYTTER KLUBB:  Robert Lewandowski byttet til seg en Bayern-drakt tidligere denne sesongen. Fra og med juli spiller han for klubben. Foto: AP Photo/NTB Scanpix.
BYTTER KLUBB: Robert Lewandowski byttet til seg en Bayern-drakt tidligere denne sesongen. Fra og med juli spiller han for klubben. Foto: AP Photo/NTB Scanpix.Vis mer

Lewandowski frykter illsinte Dortmund-fans. Vurderer å ansette livvakter

Polakken spiller for rivalen fra sommeren av.

(Dagbladet): Lørdag ble det endelig bekreftet: Robert Lewandowski forlater Borussia Dortmund etter sesongen for å spille for Bayern München.

Overgangen falt ikke i god jord hos Dortmund-fansen, som før sesongen måtte se en annen yndling, Mario Götze, gå den samme veien.

Lewandowski har lenge vært klar på at han ønsker å spille for den tyske trippelmesteren, men måtte vente til januar kom før det ble offisielt.

Femårskontrakt Ikke overraskende har det haglet med negative meldinger mot polakken fra fansen som fyller Signal Iduna Park hver gang laget spiller hjemme.

- Ja, det er noe vi vurderer seriøst, sier en av polakkens agenter Maik Barthel til den tyske avisen Bild, ifølge Daily Mail.

Lewandowski har scoret 11 seriemål på 17 kamper for Dortmund i år. Han har signert en femårskontrakt med Pep Guardiolas klubb, som trer i kraft 1. juli.

 FRA GULT TIL RØDT:  En supporter med Lewandowski-maske markerer at polakken bytter klubb. Foto: EPA/MARC MUELLER/NTB Scanpix.
FRA GULT TIL RØDT: En supporter med Lewandowski-maske markerer at polakken bytter klubb. Foto: EPA/MARC MUELLER/NTB Scanpix. Vis mer