Lewandowski rystet Tyskland etter superkontring

Fyrverkeri i toppoppgjøret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Tyskland - Polen 3-1 (2-1)

(Dagbladet): Polen ledet EM-gruppe D med ett poeng på Tyskland før kveldens toppoppgjør i Tyskland. Polakkene slo de regjerende verdensmesterne i det første oppgjøret i denne gruppa, og det var tydelig at tyskerne ville revansjere tapet på hjemmebane i Frankfurt.

Og for et fyrverkeri av en fotballkamp vi fikk servert fra start.

Tyskland gikk ut i et vanvittig tempo. Etter bare tolv minutter smalt det. Hector ble nydelig frispilt på venstrekanten og fant Thomas Müller på fire meter.

Tilsynelatende enkelt Müllers evne til alltid å være på rett sted i de avgjørende øyeblikkene ga ham en enkel jobb med å bredside inn sitt sjette kvalikmål på like mange kamper.

Sju minutter senere fikk polakkene problemer på sin høyreside igjen. Mario Götze dro seg innover fra kanten og smalt ballen i nærmeste hjørne. 2-0 og kampen syntes over.

Polen er et godt fotball-lag, og til tross for at lekne tyskere dundret videre etter 2-0-målet kom Polen stadig vekk framover med mange spillere når de angrep.

Kontringen Det gjorde de derimot ikke ti minutter før pause. En lang og panisk avklaring fra egen femmeter ble kranglet med videre på midtbanen. Langpasningen som fant Kamil Grosicki på løp nedover venstrekanten var perfekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.