Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lewandowski skal være klar for Bayern München

Skal ha vært på legesjekk i dag.

KLAR FOR BAYERN? Borussia Dortmunds Robert Lewandowski har lenge ønsket seg til Bayern München. Nå ser det ut til at dette har blitt en realitet. Foto: REUTERS/Ralph Orlowski
KLAR FOR BAYERN? Borussia Dortmunds Robert Lewandowski har lenge ønsket seg til Bayern München. Nå ser det ut til at dette har blitt en realitet. Foto: REUTERS/Ralph Orlowski Vis mer

Det siste årets mest forutsigbare overgangssaga nærmer seg slutten. Den tyske avisen Bild melder at Borussia Dortmunds polske spiss Robert Lewandowski er klar for Bayern München.

Spissen har fortsatt et halvt år igjen av kontrakten med Dortmund og går gratis til den sørtyske storklubben 1. juli.

Den tyske avisen Bild melder lørdag at Lewandowski har undertegnet en femårskontrakt med Bayern München. Avisen har også publisert et bilde av det som skal være Lewandowski på vei inn til et legekontor for å gjennomføre den obligatoriske legesjekken.

Lewandowski er blitt linket til Bayern i rundt ett år, men Dortmund har nektet å selge måljegeren. Klubben har heller foretrukket å la kontrakten hans gå ut, og får ingen penger når han går til den regjerende seriemesteren kommende sommer.

(NTB)