Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lewis mot Tyson tidlig neste år

Mye tyder på at det kan bli en storkamp i bokseringen mellom Mike Tyson og Lennox Lewis i løpet av de første månedene i år 2001, men først skal bokserne gjennom noen oppvarmingskamper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lewis forhandlet tidligere denne uka fram en avtale med David Tua om en tittelkamp der han forsvarer tungvektstittelen i både WBC og IBF.

Kampen skal bokses den 11. november enten i Toronto eller Las Vegas. Tua er i utgangspunktet lovet 30 millioner kroner for kampen pluss en del inntekter i forbindelse med TV-sendingen. Lewis på sin side regner med å tjene cirka 80 millioner kroner på kampen.

Mike Tyson som brukte 38 sekunder på å slå Lou Savarese i sin forrige kamp er veldig giret på å få til en tittelkamp mot Lewis, men han må nok vente til begynnelsen av neste år for å få ønsket oppfylt. Tyson neste motstander er nigerianeren David Izon den 8. eller 9. september i Detroit.